Northside bandana

Superhurtigt og sjovt projekt til sommerens festivaler, strandture og studentergilder. En 70’er inspireret bandana til at holde styr på håret i sommervarmen og til at lune om halsen om aftenen. “Det andet tørklæde”. 🙂 Den kan også rulles og bruges som hårbånd.

Northside bandana er lavet på 2 aftener – 1 aften, hvis du er hurtig. Bomuld, uld, bambus eller hvad du synes.

Northside bandana hækles ud i ét med kanter og bindebånd, så du skal bare hæfte 2 ender. Der bruges knap et nøgle garn, så også et perfekt resteprojekt. Og begyndervenligt projekt.

Ja, altså lidt sjov skal der jo være, når man skal til festival eller på café i sommernatten. Og der er bare en helt særlig festivalmode – man aner ikke rigtig fra år til år, hvad der hitter. Ud over bøllehatten i alle afskygninger hittede hæklede bandanaer på Northside festivalen i år, og det var jeg nødt til at gøre noget ved. Det lille tørklæde er perfekt til at spiffe festivaloutfittet op. Northside bandana er en klassiker i ”granny” mønster, og den er nem at tilpasse i størrelsen – også til børn. Jeg har lavet en udgave i farveskiftende bomuld og i ensfarvet alpaka, som har fået små kvaster. Og jeg er ret vild med dem begge 🙂

Du køber opskriften her… og jeg bliver glad, hvis du også har lyst til at følge med på Instagram og Facebook og måske dele billeder af din bandana i brug.

God fornøjelse med hæklingen!

Skriv en kommentar